Открит международен турнир по Таекуондо WTF – Sofia Cup 2016.

sofia-cupНа 15.10.2016 г. в гр. София, спортен комплекс „Царско село” ще се проведе открития международен турнир по Таекуондо – Sofia Cup 2016.

Състезанието се организира за четвърти пореден път от Таекуондо клуб Рамус и Българска федерация по Таекуондо – стил ВТФ. В турнира ще вземат участие над 450 състезатели от възрастова група деца (7-11 г.) и кадети (12-14 г.). Организаторите ще осигурят електронно-отчитаща система за всички състезателни срещи. Към момента има записани над 45 клуба от общо 6 държави. Очаква се състезанието да се превърне в празник за най-малките таекуондисти и радост за публиката.

dsc_0427
Заповядайте и Вие !
В турнира ще вземат участие трима състезатели на пернишкият таекуондо клуб Спартак.Основан преди 18 години и развиващ Олипмпийската версия на таекуондо. В категория деца 7-9 годии ще дебютират Калоян Кръстев 27 кг. клас А и Александра Петрова 33кг. клас А,при 9-11 годишните в категория 44 кг ще се състезава Виктория Велинова. Този турнир е подготовка за предстоящия международен състезателен форум на 05-06.11 Херея Оупън, където ще се състезават около 1000 таекуондисти от десетки държави. Тогава ТК Спартак ще участва с около 10 състезатели в почти всички категории. Днес малдите перничани са на кантар, нека им пожелаем успех за да върнат славата на пернишкия спорт.

Президент на клуба Т. Трифонов
Trifonov

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Заявка за членство

Три имена: (задължително)

Години: (задължително)

Пол: (задължително)
МъжЖена

Телефон: (задължително)

E-Mail: (задължително)

Тренирали ли сте преди?
Да, тренирал/a съмНе, не съм тренирал/a