Таекуондо турнир AMBASSADOR’S CUP – „За купата на посланика на Република Корея“

Таекуондо турнир и невероятно демонстративно шоу престоят на 25 ноември в София. Това е едно от най-големите събития за годината!

Каним всички любители на бойните изкуства на ежегодния турнир AMBASSADOR’S CUP – „За купата на посланика на Република Корея“, където да се насладят и на най-атрактивното таекуондо шоу в света!

Само две седмици ни делят от старта на турнира, в който участие ще вземат легендарните бойци от KUKKIWON. Президентът на световната таекуондо централа – д-р О и демонстративният отбор, пристигат в България по покана на Българска Федерация по Таекуондо- WTF. По време на турнира, който БФТ организира съвмесно с посолство на Република Корея в България, всички любители на бойните изкуства ще имат възможността да видят спиращи дъха атракции и невероятни изпълнения, представени от най-добрите демонстратори в бойните изкуства.
Награждавания ще бъдат извършени лично от д-р О
Участие ще вземе и националният ни демонстративен отбор, а сред гостите ще бъдат най-титулованите български състезатели.

Заповядайте на това звездно събитие на бойните изкусва на 25 НОЕМВРИ 2017 в ЗАЛА „СОФИЯ“, ГР. СОФИЯ и станете част от едно невероянто преживяване.
Начало: 09:00ч. Откриване: 13:00ч.
Ще има много адреналин и изненади!
Не изпускайте!

Демонстративният отбор на КУКИУОН ще прави представления и в други градове в страната:
Пловдив – 27.11.2017
Дупница – 28.11.2017

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Заявка за членство

Три имена: (задължително)

Години: (задължително)

Пол: (задължително)
МъжЖена

Телефон: (задължително)

E-Mail: (задължително)

Тренирали ли сте преди?
Да, тренирал/a съмНе, не съм тренирал/a