Иво Ангелов гост-треньор на ТК „Спартак“

Днес на 29.01 2018 г. в рамките на редовната тренировка на ТК „Спартак“ в ГПЧЕ „Симеон Радев“, кв. Изток Перник, гостува световния шампион по борба класически стил Иво Ангелов.

Иво показа на децата трениращи в ТК“ Спартак“, как загряват борците преди тренировка, показа специфични упражнения за обща физическа подготовка разказа интересни факти относно мотивацията и желанието за победа.

В приятелска атмосфера децата от клуба, треньорите Трифон Трифонов, Мирослав Миленков и гост -треньора Иво Ангелов се забавляваха и учиха, като направиха и някои съпоставки между борбата и таекуондо WTF, като олимпийски спортове.
Естествено стана дума и за развитието  като цяло на спортната дейност в Област Перник, за нуждата от още  зали, за популяризирането на двигателната активност сред децата, за спорта като превенция срещу обездвижването и компютърните зависимости сред подрастващите.

Тренировката накара всички присъстващи за пореден път да осъзнаят, че спорта е за да обединява хората, да създава приятелства и да дава здраве и усмивки.

Благодарим за семинара, Иво!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Заявка за членство

Три имена: (задължително)

Години: (задължително)

Пол: (задължително)
МъжЖена

Телефон: (задължително)

E-Mail: (задължително)

Тренирали ли сте преди?
Да, тренирал/a съмНе, не съм тренирал/a